כל המוצרים שלנו בישראל

שמן מורינגה ערבה 50 מ"ל

100.00

השמן מופק מזרעי מורינגה כחול לבן בכבישה קרה ומשמש בעיקר לשימוש חיצוני: לצרכים קוסמטיים, שיפור מראה העור, וכחומר גלם למוצרי קוסמטיקה ברחבי העולם.

כמות: 50 מ"ל

אספקה: איסוף עצמי/ דואר רשום/ שליח עד הבית

מינון: 15 טיפות פעמיים ביום

כשרות: רבנות אזורית גליל תחתון

שימושים עיקריים: שימוש חיצוני: טיפולים קוסמטיים, חידוש תאים, ניקוי העור, עקיצות ופטריות.  שימוש פנימי: מכיל חומרים אנטי סרטניים

תיאור

* האמור לעיל אינו מהווה ייעוץ רפואי ואינו מהווה תחליף לכל ייעוץ וטיפול רפואי.
* במקרה של מחלה אין להפסיק קבלת טיפול רפואי או להימנע מקבלת הייעוץ הרפואי הנדרש.
* חל איסור שימוש במורינגה לנוטלי קומדין ולחולי היפוגליקמיה (ייצור עצמי מוגבר של אינסולין).
* יש לשמור על מרחק של שעתיים מתרופות מרשם.

 

סגירת תפריט
×

עגלת קניות